• Update eerder gekochte tickets geannuleerde voorstellingen
  • Update eerder gekochte tickets geannuleerde voorstellingen

Update eerder gekochte tickets geannuleerde voorstellingen

Beste bezoekers, 

We mogen weer groepen mensen in het theater ontvangen!
Zondag 20 september was het eerste evenement wat we eerder in het jaar hebben moeten aflassen, de boeklezing van Josephine Rombouts. Trots kijken we terug op een fijne middag. Een middag waarin we en gezelligheid en veiligheid hebben geboden. Dat smaakt naar meer!

Mensen met een ticket voor de comedyavond van Fabian Franciscus en voor de voorstelling van Joshua Timisela 'Mijn oom uit Ambon' hebben allemaal per email een bericht van ons ontvangen. Mocht u deze nog niet zijn tegengekomen, check dan even uw SPAM/JUNK mailbox. 

Op 31 oktober speelt Fabian Franciscus zijn eerder geplande voorstelling en op 14 november ontvangen wij Joshua Timisela met zijn Oom uit Ambon in De Tuyter. 
Beide voorstellingen zijn reeds uitverkocht en alleen toegankelijk voor mensen die eerder al een ticket hadden gekocht. 


De filmavonden starten eind oktober weer, eerder gekochte tickets zijn voor deze avonden geldig. Meldt u zich van tevoren even aan via tickets@cwpkrimpen.nl of bel/whatsapp met 06-22640541

De mensen met een ticket voor de eerder afgelaste comedy avond met o.a. Kees van Amstel en de stand-up comedy show met Jasper van der Veen ontvangen zeer binnenkort een mail met meer informatie hierover. 

Op 18 december staat er een pubquiz op de agenda, mocht u kaartjes hebben gekocht voor de pubquiz voor de zomervakantie die afgelast is, dan zijn de kaartjes geldig voor de kerst-editie. Ook hiervoor geldt dat u zich even moet aanmelden via tickets@cwpkrimpen.nl of bel/whatsapp met 06-22640541

Wij kijken er naar uit u weer te ontvangen.